Μάνος Καμπίτης για Μάρκο Σεφερλή: “Θα ακολουθήσει τσουνάμι από δικαστικές ενέργειες…” video

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop up” παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Καμπίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκο Σεφερλή για την ταινία “Χαλβάη 5 – 0“. Οι άλλοτε αγαπημένοι φίλοι, κουμπάροι και συνεργάτες βρίσκονται ακόμα στα δικαστήρια, παρά το γεγονός ότι η προβολή της ταινίας σταμάτησε χθες.

“Έχουμε πορεία ακόμα είναι η αλήθεια. Θα ακολουθήσει τσουνάμι από δικαστικές ενέργειες από πλευράς μου. Πολύ σύντομα θα έχουμε πάρα πολλές εξελίξεις, πριν φτάσουμε στο 2021”, δήλωσε αρχικά ο Μάνος Καμπίτης για τη δικαστική διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή.

‘Επειτα, ο Μάνος Καμπίτης δήλωσε ότι προσπάθησε πολλές φορές να λυθεί το ζήτημα έξω από τις δικαστικές αίθουσες, όμως οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν: “Μην βάζουμε κουμπαριές στη μέση. Δεν υπάρχει λόγος. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ συνεργατών, οι κουμπαριές είναι άλλο θέμα. Έχω δηλώσει ότι έχω κάνει προσπάθειες για να λυθεί το θέμα πριν φτάσουμε στα δικαστήρια. Η ταινία έχει κλειδώσει εφόσον δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα”.

Τέλος, ο ίδιος τόνισε: “Μπορείς να ξεγελάς όλους για λίγο, λίγους για όλο τον καιρό, αλλά ποτέ όλους για όλο τον καιρό”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More