Μάνος Νιφλής – Χρύσα Φώσκολου: Πρεμιέρα στο Open – «Μου αρέσει πολύ το νέο μας στούντιο, μου αρέσεις κι εσύ»

Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου είπαν την πρώτη καλημέρα στις 5 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του Open. Οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι θα κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με την «Ανοιχτή Επικοινωνία» για δύο ώρες και θα δίνουν τη σκυτάλη στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.

«Καλημέρα σας, καλώς ήρθατε! Σήμερα ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι. Ένα ταξίδι στην ενημέρωση στις εικόνες, στις ειδήσεις, στη μεταξύ μας επαφή. Σκοπός μας εδώ είναι να τα πούμε όλα, θα ξεδιπλώνουμε καθημερινά τις ειδήσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Κυρίως θα επικοινωνούμε μεταξύ μας. Η εκπομπή λέγεται «Ανοιχτή Επικοινωνία» γιατί έχει σκοπό να γίνει ο δίαυλος μεταξύ ημών και υμών», είπε ο Μάνος Νιφλής.

Η Χρύσα Φώσκολου με τη σειρά της ανέφερε: «Θα πηγαίνουμε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας καθημερινά. Τι ωραίο στούντιο, φωτεινό! Μου αρέσει πολύ το νέο μας στούντιο, μου αρέσεις κι εσύ».

Στο τέλος της πρώτης εκπομπής, Δημήτρης Καμπουράκης και Παναγιώτης Στάθης «εισέβαλαν» στο στούντιο της εκπομπής και λίγα λεπτά μετά έκαναν τη δική τους πρεμιέρα.

Read More

And More