Μάνος Πυροβολάκης: «Συγκινούμαι όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα αγκαλιά τον γιο μου»

Ο Μάνος Πυροβολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, περιγράφοντας τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βίωσε όταν ήρθαν στη ζωή τα παιδιά του.

«Όταν δεν είμαι καλά συναισθηματικά, δεν γράφω καλά. Ένα καλό τραγούδι δεν είναι δεδομένο ότι θα πάει καλά, όμως είναι ωραίο να το έχεις στο θηκάρι σου. Οι τραγουδιστές είμαστε σαν τις μετοχές. Η αξία μας ανεβοκατεβαίνει συνέχεια στο ‘χρηματιστήριο’ μουσικής. Είναι δύσκολο να πεις ‘θέλω να αμειφθώ τόσο γιατί αξίζω’. Δεν είμαι πολύ καλός στις διαπραγματεύσεις… θα με ρίξουν αν το χειριστώ εγώ. Όλοι οι καλλιτέχνες έχουμε έναν άνθρωπο που μιλάει για όλα αυτά», είπε αρχικά ο Μάνος Πυροβολάκης.

Για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του: «Οι ανάγκες για τα παιδιά σου και την οικογένειά σου είναι πρώτες και αυτό δεν μπορείς να το διαπραγματευτείς. Συγκινούμαι όταν θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα αγκαλιά τον γιο μου. Ακόμα και τώρα που το λέω συγκινούμαι. Το δεύτερο παιδί που ήρθε στην οικογένεια, την ‘έδεσε’ και βρήκαμε όλοι τον ρόλο μας. Αν ήμουν νέος θα έκανα και άλλα παιδιά».

Read More

And More