Μάνος Βακούσης: Ο λόγος που ψεύδεται για την καταγωγή του – ««Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια για πρώτη φορά»

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/3 ο Μάνος Βακούσης μέσα από την εκπομπή Στούντιο 4, όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ρώτησε για το ξεκίνημα της ζωής του και την καταγωγή του, που είναι από τη Σαντορίνη, ο Μάνος Βακούσης αποκάλυψε το ψέμα που έχει πει εδώ και πολλά χρόνια για την καταγωγή του.

«Τώρα θα πρέπει να πω την αλήθεια, για πρώτη φορά. Η καταγωγή μου από πάππου προς πάππου είναι Σαντορινιοί, Βαμβακούσηδες. Ήταν πειρατές λένε, και φέρνανε το βαμβάκι με διάφορα κόλπα, κι έτσι έμεινε και σε εμάς. Εγώ όμως, από τις αφηγήσεις της μάνας μου, του πατέρα μου, των θείων μου κτλ, έκλεβα μνήμες.

Εγώ γεννήθηκα στην Αθήνα, πήγα και στη Σαντορίνη. Έχω πει όμως το ιερό ψέμα ότι γεννήθηκα εκεί, έμεινα εκεί μέχρι τα έξι μου… Γιατί; Ήθελα να ζωντανέψω τις μνήμες της μάνας μου και του πατέρα μου που ήταν εκεί, Κι έτσι, έμπαινα μέσα σε αυτό το θαύμα των εικόνων των γονιών μου και μετέφερα αυτή την ιστορία» είπε ο Μάνος Βαμβακούσης.

Read More

And More