Μανούσος Μανουσάκης: «Σαν παιδί δεν είδα ποτέ μαζί τους γονείς μου»

Ο Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και μέσα σε όλα μίλησε και για τους γονείς του που χώρισαν όταν εκείνος ήταν μόλις 2,5 ετών. 

«Δε νομίζω ότι οι γονείς μου είχαν καμία επαφή. Μαζί σαν παιδί δεν τους είδα ποτέ. Χώρισαν όταν ήμουν 2,5 ετών οπότε δε μπορώ να τους θυμάμαι μαζί. Πολύ μετά τους είδα μαζί. Πολύ μετά, στα 75-80 τους που ερχόντουσαν να κάνουν Πάσχα μαζί μου στο Χιλιομόδι. Εκεί τους είδα να τσακώνονται όπως τσακώνονται δυο ερωτευμένοι. Ήταν τόσο γλυκείς αυτοί οι τσακωμοί. Ήταν σαν να ήταν δυο έφηβοι που βγαίνουν ραντεβού και τσακώνονται. Τότε ζήσαμε κάποιες κοινές μέρες μαζί. Για 3-4 χρόνια περνούσαμε τα Πάσχα μαζί» ανέφερε ο Μανούσος Μανουσάκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

«Δε με απασχόλησε ποτέ ο χωρισμός τους. Ήταν δυο άνθρωποι που έκαναν τις ζωές τους. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο τότε αλλά δε με απασχόλησε πολύ, ούτε ήθελα να εμπλακώ σε μια τέτοια μυθολογία χωρισμού. Για μένα, η κατάσταση ήταν αυτή, δεν υπήρχε καμία άλλη, δεν γνώρισα κάποια άλλη κατάσταση» πρόσθεσε.

Read More

And More