Μαντώ Γαστεράτου: Μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση του γιου της [video]

Η Μαντώ Γαστεράτου τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αδημονούν για τη στιγμή που θα επιστρέψουν στο σπίτι μαζί με το μωρό τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε μεταξύ άλλων on air για την διαδικασία του τοκετού, τον νεογέννητο γιο της, ενώ αποκάλυψε πότε της έσπασαν τα νερά. “Κι εμένα στον ύπνο με έπιασε Ελένη. Μου έσπασαν τα νερά στον ύπνο. Κοιμόμουν πολύ καλά και ξαφνικά σπάσανε τα νερά και για μένα ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Νόμιζα ότι θα πανικοβληθώ αλλά ήμουν τόσο ήρεμη. Μπήκα έκανα μπάνιο, ξύπνησα τον Νίκο και του λέω: “Νίκο, έσπασαν τα νερά… Μάλλον γεννάω”.

Η Μαντώ Γαστεράτου μπορεί να είχε αγωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για τον τοκετό, όμως όταν έφτασε στιγμή τίποτα δεν ήταν όπως το φανταζόταν. “Όλα πήγαν καλά, φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο, σχεδόν προς το τέλος του τοκετού, όμως επειδή το μωράκι μου είναι ένα τερατάκι, γεννήθηκε 4.100 (έκανα καισαρική)… Στη αρχή φοβόμουν, έτρεμα σαν το ψάρι αλλά με βοήθησε η γυναικολόγος και η μαία μου, οι οποίες ήταν σαν φίλες μου, ήταν σαν κολλητές μου, καθώς κάναμε καλαμπούρι μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το πίστευα ούτε και εγώ, αφού τους έλεγα: “Αν είναι έτσι ο τοκετός, τότε κάνω δέκα παιδιά. Απήλαυσα αυτή την υπέροχη εμπειρία. Γι’ αυτό που ζω ευχαριστώ το Θεό”.

Η χαρούμενη μανούλα πρόσθεσε ότι ο γιος της μοιάζει στον πατέρα του και από εκείνη έχει πάρει μόνο την πονηριά και την όρεξη για φαγητό.

Read More

And More