Μαντώ Γαστεράτου: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, δεν πιέστηκα για να τα χάσω»

Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε μια συνέντευξη στη γυμνάστρια και pilates instructor, Ιφιγένεια Μπάκα, η οποία διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube.

H παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο των media, αλλά και για τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις γέννες των δύο παιδιών της.

«Οι κατάλληλοι άνθρωποι που απευθύνθηκα με βοήθησαν να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πρώτον ένας διατροφολόγος, ο οποίος με βοήθησε να χάσω τα κιλά και από τις δύο εγκυμοσύνες γιατί και στις δύο έτρωγα αρκετά. Στην πρώτη είχα πάρει 25 κιλά και μετά από δύο χρόνια ήρθε η μπεμπούλα μου και πήρα άλλα 20 κιλά. Είπα “τώρα που έχω μπει σε μια σειρά και έχω βρει τα πατήματα μου, πρέπει να ξεκινήσω το fitness journey ομαλά και ήρεμα», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου. 

Και συνέχισε: «Όταν γέννησα τον γιο μου δεν πίεσα καθόλου τον εαυτό μου να χάσει τα κιλά, είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω και δεύτερο παιδί». 

Όσον αφορά στα media, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε: «Η τηλεόραση θέλει γερό στομάχι, για να αντέχεις τις ματαιώσεις, γιατί εκτίθεσαι στον κόσμο, δίνεις κομμάτια σου. Υπήρξαν και δύσκολες συνεργασίες. Πάντα κατάφερνα να βρω ένα κανάλι επικοινωνίας και να συμπλέω. Περνάς από μια σύγκριση και έναν ανταγωνισμό».

Read More

And More