Site icon TLIFE

Μαντώ: «Περάσαμε δύσκολα την περίοδο της κρίσης στη μουσική, σκεφτόμασταν πώς θα βγάλουμε τον μήνα»

Η Μαντώ βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία της και την δύσκολη περίοδο της κρίσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια τόνιζε πως τα τελευταία 15 χρόνια ο χώρος της μουσικής «χτυπήθηκε» από την οικονομική κρίση, ενώ μετά τον covid η άλλαξε η νυχτερινή διασκέδαση. 

«Ήταν πολύ χάλια για όλους μας, για όλο τον χώρο θα έλεγα. Ήταν μια προσγείωση φοβερή και χωρίς αλεξύπτωτο θα έλεγα.

Περάσαμε δύσκολα όλοι μας και οικονομικά ακόμα, ήταν θέμα επιβίωσης από ένα σημείο και μετά για όλους του χώρου. Δεν ήμουν από τους καλλιτέχνες που παίρνανε τα πολλά λεφτά γιατί ήμουν pop και στην Ελλάδα είμαστε λίγο.. αδικημένοι σε αυτό το κομμάτι και παίρναμε τα πιο λίγα», είπε η Μαντώ. 

«Αυτή την 15ετία μας στοίχισε γιατί είχαμε μάθει αλλιώς. Δεν σκεφτόμασταν ποτέ πώς θα βγάλουμε τον μήνα και ήρθε αυτή η στιγμή και μετά ήρθε και ο covid», πρόσθεσε η Μαντώ. 

© 2026 tlife.gr