Μάρα Δαρμουσλή: «Αν δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε παιδί θα υιοθετούσαμε με τον σύζυγό μου»

Η Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε τόσο για τον 18χρονο γιο της όσο και για τον μικρότερο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

«Θέλαμε πολύ να κάνουμε παιδί με τον Βασίλη. Αν δεν θα καταφέρναμε να κάνουμε παιδί θα υιοθετούσαμε με τον σύζυγό μου. Τόσα παιδιά πραγματικά έχουν ανάγκη από αγάπη. Ευτυχώς προέκυψε με εύκολο και θετικό τρόπο, γρήγορα, χωρίς πολλή χρήση ουσιών, μόνο βιταμίνες. Έπεσε η καραντίνα μαζί οπότε έπρεπε να προσέχαμε» αποκάλυψε η Μάρα Δαρμουσλή.

 

«Η διαφορά η βασική έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής σου. Είχα έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφές, ένα τρέξιμο, οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω time out, να χαλαρώσω λιγάκι απ’ αυτούς τους ρυθμούς και ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα, χωρίς να ζορίζομαι.

Τώρα ήταν πιο συνειδητό, κι ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40 που θα έλεγες ότι θα ήθελε να “ξεκουραστεί”, που «τρώγομαι» με τα ρούχα μου, που θέλω να κάνω πράγματα και μ’ αρέσει να χορεύω και μου αρέσουν τα ακροβατικά και χίλια δυο πράγματα που δεν είναι της ηλικίας, πρέπει να κάτσω στο σπίτι και πρέπει να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί είναι τα πράγματα πιο ευαίσθητα» συμπλήρωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Read More

And More