Μάρα Δαρμουσλή: Έτσι κάηκε το μαγαζί του συζύγου της στην Νέα Σμύρνη – «Δεν υπήρξαν απειλές»

Στην καρδιά της Νέας Σμύρνης, οι φλόγες τύλιξαν κάθε γωνιά του δημοφιλούς για πολλούς celebrities ιταλικού εστιατορίου και το έκαψαν ολοσχερώς. 

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή, o σύζυγος της οποίας είναι μέτοχος στο ιταλικό εστιατόριο που καταστράφηκε ολοσχερώς, μίλησε στο Live News και πλαισιώνει τις μαρτυρίες γειτόνων, αυτοπτών μαρτύρων αλλά και πυροσβεστών για τα γεγονότα.

«Ο σύζυγός μου, Βασίλης Τσατσάκης, ο οποίος ήταν και ο σεφ και ο υπεύθυνος κουζίνας, είναι σε άμεση επαφή με τις Αρχές. Παρότι θηλάζω έτυχε να κοιμηθώ στις 04.10, δηλαδή λίγο πριν το συμβάν. Ο σύζυγός μου ήταν και εκείνος στο σπίτι. Εργαζόμενοι είναι μια χαρά ευτυχώς. Υπήρξε εργαζόμενος μέσα ο οποίος βγήκε άμεσα».

Το κατάστημα, όπως λέει η Μάρα Δαμουρσλή, είχε ανοίξει πριν από έναν χρόνο και γρήγορα καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία της ιταλικής κουζίνας στην περιοχή.

«Το μαγαζί πήγαινε φανταστικά. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο. Ούτε απειλές, γιατί άκουσα και τέτοια, με πήραν τηλέφωνο» τόνισε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το χρονικό της πυρκαγιάς

Όπως ανέφερε υπάλληλος καθαριότητας που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην περιοχή, όλα έγιναν στις 04:30 τα ξημερώματα. Δύο με τρία άτομα έφτασαν στο σημείο και αφού έσπασαν ένα από τα πλαϊνά παράθυρα του εστιατορίου, έριξαν μέσα εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια και τουλάχιστον μία φωτοβολίδα.

Άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις. Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη επικρατεί αναστάτωση. Κάτοικοι της περιοχής ξυπνούν και βλέπουν από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους τις φλόγες να καίνε τα πάντα.

«Αντίκρισα το κτίριο να καίγεται ολοσχερώς. Οι φλόγες είχαν ξεπεράσει το ισόγειο και “έγλειφαν” την πρόσοψη του κτιρίου. Είχαμε τρομάξει όλοι», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο φτάνουν γρήγορα αστυνομικοί και πυροσβέστες. Από τα πέντε άτομα που απεγκλωβίζονται, το βρέφος μεταφέρεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Παίδων» και ένας ηλικιωμένος που έχει υποστεί εγκαύματα στον «Ευαγγελισμό».

Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανάστατοι όπως και οι ένοικοι της πολυκατοικίας πάνω από το εστιατόριο που το πρωί καρδιοχτύπησαν. Η έρευνα συνεχίζεται, με τους δράστες του εμπρησμού να έχουν καταφέρει για την ώρα να κρύψουν τα ίχνη τους και τους αστυνομικούς να ψάχνουν τόσο τους ίδιους, όσο και εκείνους που θεωρούν ότι τους έβαλαν να εκτελέσουν την αποστολή.

Πηγή: Mega, Live News

Read More

And More