Μάρα Δαρμουσλή: “Ξέχασα να δέσω τη ζώνη ασφαλείας, κατάλαβα τι σημαίνει “σαν από θαύμα””

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Μάρα Δαρμουσλή που πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια σεμνή τελετή.

Η ίδια αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η ενασχόλησή της με τα ακροβατικά αλλά και σε μια άτυχη στιγμή που είχε που λίγο έλειψε να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

“Τα εναέρια ακροβατικά μπήκαν στη ζωή μου πριν από 10 χρόνια, τυχαία, ενώ έκανα πρόβες. Στη διπλανή αίθουσα έκανε προπονήσεις μια ομάδα. Τους ρώτησα λοιπόν αν μπορώ να δοκιμάσω. Κάποια στιγμή μου ζήτησαν να αντικαταστήσω μια χορογράφο. Ενώ έκανα λοιπόν τα δεσίματα, ξέχασα να κάνω ένα βασικό, το δέσιμο της ασφάλειας. Τελικά προσγειώθηκα και έφτασα λίγο πριν από το έδαφος και κατάλαβα τι σημαίνει “σαν από θαύμα”», εξομολογήθηκε.

Όσο για το μόντελινγκ που μπήκε στη ζωή της όταν ήταν μόλις δεκαέξι ετών αποκάλυψε πως αυτό έγινε χάρη σε μια τυχαία συνάντηση που είχε σε μια έξοδό της στη Θεσσαλονίκη.

“Ήμουν στις τουαλέτες ενός γνωστού καφέ της Θεσσαλονίκης. Ήμουν 16 χρονών και με πλησίασε μια κοπέλα και με ρώτησε το ύψος μου. Μετά μου είπε “θα ήθελες να βγάλεις 50.000 δραχμές σε μια βραδιά και όλα καθώς πρέπει;”. Της απάντησα “πού, πότε και τι πρέπει να κάνω;”

 

Read More

And More