Μάρα Δαρμουσλή: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, έπαιρνα κλινικά χάπια για αδυνάτισμα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή.

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, την περιπέτεια που βίωσε με την ανορεξία, αλλά και 

«Στα 40 απολαμβάνεις αλλιώς τη μητρότητα. Ο σύζυγός μου με στηρίζει σε όλα. Με ζηλεύει με ωραίο τρόπο. Εγώ ζηλεύω τον σύζυγό μου, κάνω… «σκηνές». Με τον ερχομό του παιδιού αυξήθηκε ο έρωτας μας, γιατί αναζητούμε ο ένας τον άλλον περισσότερο», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε με την ανορεξία, αποκαλύπτοντας: «Με την ανορεξία δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως της ημέρας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν γνώριζα ότι ήμουν βουλιμική, ήμουν αυτοκαταστροφική. Το χειρότερο που έκανα ήταν να ξεκινήσω κλινικά χάπια για να αδυνατίσω. Τιμορούσα τον εαυτό μου στο γυμναστήριο».

«Το μόντελινγκ ήταν η αφορμή και η αιτία, ήμουν τελειομανής. Έχω βιώσει ανταγωνισμό στο μόντελινγκ. Μου άλλαζαν τα νούμερα στα παπούτσια. Μάσαγα σοκολατάκια με το περιτύλιγμα για να έχω τη γεύση, αλλά δεν τα κατάπινα», πρόσθεσε το μοντέλο.

Όσον αφορά τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση, η Μάρα Δαρμουσλή απάντησε: «Το πιο περίεργο δεν είναι πως βλέπω εγώ τον εαυτό μου, αλλά το πώς θέλουν οι άλλοι θέλουν να με δουν. Οι άνθρωποι στα social media δεν είναι έτοιμη να δουν το αληθινό και το φυσικό. Θα ανεβάσω φωτογραφία χωρίς φίλτρο στα social media. Δεν έχω κάνει botox. Οι συμμαθητές μου έλεγαν “θα γίνεις εσύ μοντέλο;”».

Read More

And More