Μάρα Μεϊμαρίδη: «Αυτή τη στιγμή είμαι ΑΜΕΑ, καλά έκαναν και με έδιωξαν» – Η αντίδραση της Καινούργιου

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποχώρησε το περασμένο Σάββατο από το J2US και μιλώντας στις κάμερες χαρακτήρισε την αποχώρησή της «Ανάσταση». Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τη ρωτήσει τι ακριβώς εννοούσε με τη συγκεκριμένη δήλωση, με τη συγγραφέα να δηλώνει… ΑΜΕΑ. 

«Όπως βλέπεις Κατερίνα, αυτή τη στιγμή είμαι ένα άτομο ΑΜΕΑ, δηλαδή με ειδικές ανάγκες. Κυκλοφορώ με ένα αναπηρικό καροτσάκι. Σε ένα υπέρλαμπρο show που έχει παγιέτες, μπριγιάν, φτερά, τουαλέτες να έχεις και μια ανάπηρη εκεί πέρα να την πηγαινοφέρνεις, δεν είναι ωραίο το θέαμα. Καλά έκαναν και με έδιωξαν» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Μεϊμαρίδη, προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα».

«Το ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει ότι του παίρνει κάτι από τη λάμψη» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούριου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν πριν λίγα χρόνια τηλεοπτικά λέγατε κάτι τέτοιο – που έχουν ειπωθεί τέρατα τηλεοπτικά – θα πέρναγε έτσι. Η παραμικρή λέξη που μπορούμε να πούμε φιλτράρεται γιατί μπορεί να περάσουμε ένα πολύ άσχημο μήνυμα και να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να πούμε. Δεν είστε ΑΜΕΑ Μάρα μου, τραυματίας είστε».

 

Read More

And More