Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο γάμος και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βαφτίσει το παιδί του

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η  Μαργαρίτα Νικολαΐδη το βράδυ της Τρίτης 17 Μαϊου.

Η νεαρή μαγείρισσα που ήταν και η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει το MasterChef στη χώρα μας, εξήγησε πως ακόμα δε νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του σεφ σε μια επαγγελματική κουζίνα γι’ αυτό και δεν της αρέσει να την αποκαλούν «chef» παρότι έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής. 

Η  Μαργαρίτα Νικολαΐδη όμως, μίλησε και για τον σύντροφό της, τον Χρήστο και το όνειρο που έχει για το μέλλον.

«Δεν είμαι ακόμα παντρεμένη αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει 20 άτομα αλλά αυτά τα 20 άτομα να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δε θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα» είπε.

Για τη σχέση της με τους τρεις κριτές του MasterChef αλλά και την είδηση πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς η νικήτρια του περσινού MasterChef είπε: «Έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια αλλά είμαι σίγουρη ότι αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω βοήθεια θα με βοηθήσουν.

Δε ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα ότι θα γίνει μπαμπάς αλλά χαίρομαι πολύ. Ταιριάζουν πολύ. Έχουν απίστευτη χημεία. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά».

Read More

And More