Μαρία Αλιφέρη: «Είμαι από παιδί συμφιλιωμένη με το τέλος»

Τη Μαρία Αλιφέρη που τη φετινή σεζόν παρακολουθούμε στη σειρά «Πανθέοι» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» κι εκείνη, μίλησε για την ατάκα με την οποία έχει χαραχθεί στο μυαλό όλων, την αποχή από την τηλεόραση, αλλά και την εξοικείωση που έχει με τη σκέψη του θανάτου.

«Ήταν τόση η αγάπη του κόσμου, που κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι καληνυχτίζοντας θέλω κάτι να πω σε αυτόν τον κόσμο. Και αυθορμήτως λέω, “καληνύχτα, και μη ξεχνάτε, σας αγαπώ”… Μου αρέσει πολύ να αυτοσαρκάζομαι. Αν δεν παίρνεις πολύ σοβαρά τον εαυτό σου, γλιτώνεις πολλά» είπε η Μαρία Αλιφέρη και πρόσθεσε,

«Καρατομήθηκα εν μια νυκτί. Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο που οδηγούν, χειραγωγούν… Στην ιδιωτική τηλεόραση δεν έκανα πολλά γιατί έριξα όλο μου το βάρος στο θέατρο. Άργησα να μπω στα σήριαλ εποχής, αλλά δε με καλέσανε…».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε σταρ. Είχαμε γνωριστεί στις αρχές, ενδιάμεσα χαθήκαμε, και ξαναβρεθήκαμε στο τέλος. Η Αλίκη είναι μια και θεωρώ ότι είναι ύβρις όταν την αγγίζουμε» ανέφερε σε άλλο σημείο η αγαπημένη ηθοποιός για την σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Το ζητούμενό μου είναι να μη ζω με προσωπείο. Ό,τι βλέπετε είμαι… Το μέγιστο που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος είναι να συναντήσει τον εαυτό του, αυτή τη μοναδικότητα που έχει ο καθένας μας. Το τροχαίο που είχα δε θα πω ότι με άλλαξε. Ήμουν πολλά χρόνια, από παιδί σχεδόν συμφιλιωμένη με το τέλος. Οι σκέψεις ή οι αντιλήψεις που είχα για τη ζωή επιβεβαιώθηκαν με αυτή την εμπειρία» είπε τέλος η Μαρία Αλιφέρη.

Read More

And More