Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο youtube.
Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία της, την προσωπική της ζωή και τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά, η Μαρία Αναστασοπούλου περιέγραψε την κατανόηση που υπήρχε στην συγκατοίκησή τους, εφόσον και οι δύο ανήκουν είναι δημοσιογράφοι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Όταν γυρίζεις σπίτι και θέλεις να μοιραστείς, μια δυσκολία, ένα ζόρι, όταν πιέστηκες, δεν είναι βέβαιο ότι ένας που είναι εκτός του επαγγέλματος θα το καταλάβει 100%. Θα καταλάβει ότι ζορίστηκε ο άνθρωπός του, αλλά την καρδιά του προβλήματος, ώστε να σε κατευθύνει λίγο… δεν μπορεί κάποιος εκτός επαγγέλματος», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ:
«Επειδή κι εγώ έχω φύγει από τον ΣΚΑΪ στο παρελθόν, μετά από πάρα πολλά χρόνια, αυτά συμβαίνουν σε αυτή τη δουλειά. Η υπόθεση της Σίας ήταν λίγο πιο ζόρικη, από την άποψη, πως όλοι οι άνθρωποι που είμαστε τα τελευταία 20 χρόνια μέσα στον ΣΚΑΪ, μεγαλώσαμε με τη Σία να παρουσιάζει το δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όμως, η δουλειά αυτή τα έχει αυτά, οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους πάντα για το καλύτερο. Πιστεύω και στην περίπτωση της Σίας και στην περίπτωση του σταθμού, όλο αυτά που συνέβη ήταν για καλό», ανέφερε η Μαρία Αναστασοπούλου.
Δες το παρακάτω βίντεο:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ