Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Βασίλης Κικίλιας πρόδωσε το λόγο που έλειπε από την εκπομπή

Η Μαρία Αναστασοπούλου έλειπε και χθες και σήμερα από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ και ο Βασίλης Οικονόμου μίλησε στην εκπομπή για την απουσία της χωρίς να πει λεπτομέρειες. Μάλιστα σήμερα της ευχήθηκε και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. 

Την Πέμπτη ο Βασίλης Οικονόμου είχε πει για την απουσία της συμπαρουσιάστριας του “Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή” . Σήμερα που απουσίαζε και πάλι είπε “Ερωτικά και σήμερα όπως βλέπετε, είναι το μόνο που δεν λείπει από την εκπομπή. Ένας λόγος παραπάνω βέβαια σήμερα, θα το αφιερώσουμε στη Μαρία που έχει τα γενέθλιά της”

Ωστόσο μετά ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, πρόδωσε το μυστικό λέγοντας: Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της” 

Διάβασε εδώ όσα είπε στο TLIFE, η Μαρία Αναστασοπουλου για το τεστ κορονοϊού που έκανε

Δες το βίντεο με την ζωντανή σύνδεση του Βασίλη Κικίλια και την αποκάλυψή που έκανε για την απουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου

 

Read More

And More