Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης «Όλα λάθος» συνάντησε τη Μαρία Ανδρούτσου η κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Μαρία Ανδρούτσου αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και την απόφασή της να επιστρέψει στην Αθήνα.
«Ήμουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη από επιλογή. Τώρα που άρχισε να μου λείπει το θέατρο, είμαι εδώ. Αλλά πριν ήταν επιλογή, μετά τον κορονοϊό και όλα αυτά τα χρόνια, ήταν κάτι που το ήθελα. Μου έκανε πολύ καλό. Ανανεώθηκα, νιώθω πιο ξεκούραστη. Όλα τα πράγματα είναι πιο καθαρά στο κεφάλι μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ανδρούτσου.
Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός ρωτήθηκε και για την ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θεατρικό σανίδι, με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να κάνει το παραμικρό σχόλιο.
«Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και να μη σχολιάσω άλλους συναδέλφους αυτή τη στιγμή» είπε η ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
