Μαρία Αντουλινάκη: «Η τελευταία δουλειά που έκανα πριν τις “Άγριες Μέλισσες” ήταν babysitter»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που χρειάστηκε να ακολουθήσει κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, στον Σπύρο Μπιμπίλα και τη βοήθεια που της προσέφερε, όταν βρισκόταν σε δύσκολη κατάσταση.

«Η πιο δύσκολη περίοδος για εμένα ήταν αυτή της οικονομικής κρίσης. Δεν είχα δουλειά και αρχίσαν να συσσωρεύονται διάφορα χρέη, ενοίκια και λογαριασμοί. Με βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Δεν είναι ο κολλητός που είμαστε κάθε μέρα μαζί, αλλά είναι ο άνθρωπος που ξέρω ότι είναι εκεί να με βοηθήσει, αν χρειαστώ», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

«Μια χρονιά δεν είχα χρήματα για να πληρώσω λογιστή για φορολογική δήλωση και ο Σπύρος μου την έφτιαξε μόνος του», συμπλήρωσε η Μαρία Αντουλινάκη.

Αναφορικά με τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει, όταν ζοριζόταν οικονομικά, η Μαρία Αντουλινάκη είπε: «Την περίοδο της κρίσης ήταν δύσκολο γενικά να βρεις δουλειά. Είχα πάει να δουλέψω σαν σερβιτόρα σε ένα μαγαζί και μου είχαν πει πως θα είμαι με ποσοστά. Πάμπολες δουλειές έχω κάνει, σερβιτόρα, λαντζιέρα, έχω καθαρίσει σπίτια. Babysitting ήταν η τελευταία δουλειά που έκανα πριν τις Μέλισσες. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, το ‘χω σκεφτεί ότι θα έκανα κάτι άλλο, αλλά δεν βρίσκω άλλο επάγγελμα που να με ενδιαφέρει».

Read More

And More