Μαρία Φιλίππου – Μαρία Κανελλοπούλου: Reunion 28 χρόνια μετά το «Εμείς κι εμείς»

Η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου 28 χρόνια μετρά το «Εμείς κι εμείς» συναντιούνται και θυμούνται όλα όσα γινόντουσαν στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Οι δυο ηθοποιοί, μεταξύ άλλων, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, για τις φήμες ότι το σήριαλ ήταν αντιγραφή από τα Φιλαράκια, ενώ αποκάλυψαν και το λάθος που δεν πρόσεξε ποτέ κανείς.

«Ήμασταν όντως “Εμείς κι εμείς” η παρέα από την σχολή του εθνικού θέατρου», αποκάλυψε η Μαρία Φιλίππου και συνέχισε «ο Μεταλληνός και ο Αμαραντίδης αποφάσισαν να καταγράψουν τον κώδικα που γελούσαμε και να τον κάνουν σήριαλ».

«Μετά το “Μανά είναι μόνο μία” ο Σπύρος Μεταλληνός θεωρούσε απαραίτητο να βρίσκομαι στο “Εμείς κι εμείς” και τότε ήταν η μακροβιότερη κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης, που κράτησε συνολικά τέσσερα χρόνια», ανέφερε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Σχετικά με τις φήμες ότι το σίριαλ αντέγραψε «Τα Φιλαράκια» ξεκαθάρισαν: «Είπαν ότι αντιγράψαμε “Τα Φιλαράκια” και δεν ισχύει. Εμείς ξεκινήσαμε Σεπτέμβριο και τα φιλαράκια τον Οκτώβριο του 1994».

Ενώ για τον ρόλο της «Παρθένας» που ενσάρκωσε η Ελένη Γερασιμίδου ανέφεραν ότι «ήρθε ως guest στο 4ο επεισόδιο και έγινε μόνιμη μετά το 8ο γιατί γελάσαμε τόσο πολύ με το ρολό».

Στη συνέχεια, η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου αποκάλυψαν ότι το λάθος στο «Εμείς κι εμείς» που δεν πρόσεξε κάνεις με τον μουσακά και το παστίτσιο ήταν ότι σε μία σκηνή ενώ έφτιαχνε παστίτσιο η Μαρία Φιλίππου στην επόμενη είπε ότι έφερε τον μουσακά.

«Πλέον το “Εμείς κι εμείς” έχει πολύ πόνο γιατί μας λείπουν άνθρωποι. Σημαντικές οι απώλειες της Νατάσας Μανισάλη, της Πηνελόπης Κροντηροπούλου και του Τάσου Περζικιανίδη» παραδέχθηκε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Οι ηθοποιοί παραδέχονται ότι η σειρά τους άνοιξε δρόμους και ότι υπήρξαν προτάσεις, που άλλοι τις αξιοποίησαν κι άλλοι όχι.

«Ευχόμαστε σε όλους τους συνεργάτες από το “Εμείς κι εμείς” να είναι καλά», με αυτή την ευχή έκλεισαν το «reunion» τους η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164