Μαρία Φραγκάκη: “Βρήκα ανήθικο ότι ο Βασίλης έκανε υπηρέτρια μια τραυματισμένη γυναίκα”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε η Μαρία Φραγκάκη μετά την αποχώρησή της από τη “Φάρμα”. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για το παρασκήνιο της αποχώρησής της αλλά και την κλίκα που έχει δημιουργηθεί. 

“Όταν είσαι επαγγελματίας και δουλεύεις στην τηλεόραση, ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι καλύπτεται από κάμερες και πρέπει να κρατηθείς. Εμένα ο Μπίλι με έβγαλε υπηρέτρια, ενώ πριν από μισή ώρα είχα τραυματιστεί. Την απόφαση την πήρε ξεκάθαρα ο Ντούπη γιατί ο Μπίλι είναι φερέφωνο. Ο Βασίλης βγάζει κακία. Ήθελε εξαρχής να με βγάλει από το παιχνίδι.

Ισχυρίστηκε ότι ο τραυματισμός ήταν ψεύτικος και έτσι “αδειάζει” και την παραγωγή. Υπάρχει κλίμα, υπάρχει στρατόπεδο. Από τη μία είναι ο Ντούπη, ο Μπίλι και η Κυριακή, βλέπουν παντού εχθρούς. Όταν ο Ματζουράνης μου είπε τι έχει γίνει, έπεσα από τα σύννεφα. Βρήκα ανήθικο ότι έκανε υπηρέτρια μία τραυματισμένη γυναίκα και τα ίδια θα έλεγα όποιος κι αν ήταν στη θέση μου”, ανέφερε η Μαρία Φραγκάκη.

Όσον αφορά στο ειδύλλιο του Ντούπη με την Κυριακή, η Μαρία Φραγκάκη υποστήριξε ότι υπάρχει μια δόση υπερβολής σε όσα ακούγονται, ωστόσο εκείνου του αρέσει πολύ.

Δες το βίντεο:

 

 

Read More

And More