Site icon TLIFE

Μαρία Γεωργιάδου στο «Στούντιο 4»: «Ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι με τον Στράτο Τζώρτζογλου»

Η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον γάμο της με τον Στράτο Τζώρτζογλου, τον χωρισμό τους αλλά και την επιλογή της να μην ξαναπαντρευτεί. 

«Εκείνη την ώρα δεν μετράει (οι διαφορές της με τον πρώην σύζυγό της). Μετράνε άλλα πράγματα, βρίσκεις άλλες γέφυρες, δεν βρίσκεις τίποτα σαν εμπόδιο, εφόσον είσαι ερωτευμένος και εφόσον νιώθεις ότι αγαπάς κάποιον. Ήμασταν μαζί 14 χρόνια. Ήμασταν διαφορετικοί άνθρωποι με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Ήμασταν διαφορετικοί κόσμοι αλλά είχαμε σημεία επαφής για να βρεθούμε και να υπάρξουμε μαζί. Αυτά τα σημεία ήταν αρκετά για ένα διάστημα, το οποίο δεν ήταν και μικρό. Ο Στράτος είναι ο πατέρας του παιδιού μου, δεν έχουμε κακή σχέση. Ήταν επιλογή μου να μην ξαναπαντρευτώ και να περάσω όμορφα χωρίς δεύτερο γάμο. Δεν έχω ανάγκη να κάνω έναν δεύτερο γάμο» εξομολογείται η Μαρία Γεωργιάδου.

«Καμιά φορά προβάλλονται και πράγματα που δεν θέλεις, αλλά αυτό δεν το επιλέγαμε τότε, ήταν κάτι που δεν ήταν στο χέρι μας. Από ένα σημείο κι έπειτα παραιτήθηκα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Γράφονταν πράγματα που μπορεί να με ενοχλούσαν, αλλά έκλεινα τα μάτια, απλώς φρόντιζα να μην τα μαθαίνει το παιδί και μέχρι εκεί. Δεν ήθελα να τα δω. Δε με ενδιέφερε κάτι που ήταν κακόβουλο ή ήταν ψέμα. Γιατί να με ενδιαφέρει γιατί δεν το δημιούργησα και στο κάτω κάτω δεν μπορούσα να το αλλάξω. Κανείς δεν σεβόταν ότι εσύ διαμαρτυρήθηκες. Οπότε έπαψε και να με αφορά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

© 2025 tlife.gr