Μαρία Γεωργιάδου: «Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον γιο μου να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Γεωργιάδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και μίλησε για την απώλεια της μητέρας της σε μια τρυφερή ηλικία.

«Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Έχω χάσει τη μητέρα μου. Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου, νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη σε ό,τι κάνουμε και να ακολουθούμε τα πράγματα που μας εκφράζουν. Ήμουν έφηβη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο άνθρωπος αυτός κάθισε δίπλα μου και με στήριξε. Θα τον αγαπώ πάντα» εξομολογήθηκε για τον μπαμπά της.

«Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στον χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί τα έχει ζήσει. Δεν ξέρω αν θα με σκηνοθετήσει, αυτά θα τα βρει ο ίδιος. Είναι δικά του τα σχέδια, γράφει πράγματα μικρού μήκους αλλά τα αποφασίζει ο ίδιος. Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον Αλκιβιάδη να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ» τόνισε για τον γιο της, Αλκιβιάδη.

Read More

And More