Μαρία Ηλιάκη: «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα καλεσμένη σε εκπομπή του Νίκου Μουτσινά»

Σε εκδήλωση ομορφιάς βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Μαρία Ηλιάκη. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, με την παρουσιάστρια να εκφράζει την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Επειδή έχουν κατασταλάξει και τα πράγματα στην οικογένειά μας, η Κατερίνα θα πάει παιδικό, έχουμε αποφασίσει ότι θα ζήσουμε μόνιμα στην Ελλάδα… Έχουμε μπει σε μια σειρά, οπότε μέσα μου αρχίζει και φουντώνει η ανάγκη μου να επιστρέψω στη δουλειά. Επειδή το θέλω πολύ, έχω αρχίσει και συζητάω. Σχολιαστική εκπομπή δεν θα ήθελα γιατί είναι κάτι που το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Μου έχει λείψει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση. Νομίζω, επειδή ξέρω πολύ καλά τον Νίκο, εάν ξαναγύριζε, θα γύριζε με κάτι βραδινό. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τηλεοπτικός του πόθος, να κάνει κάτι πιο βραδινό» απάντησε η παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

 

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό. Δεν ξέρω, θα δούμε. Αν με καλέσει, θα το σκεφτώ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164