Μαρία Ηλιάκη για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μιλάμε και κάθε μέρα, είπαμε ότι τα βρήκαμε αλλά όχι τόσο»  

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εκπομπή Flashback, αλλά και για άλλα τηλεοπτικά θέματα της επικαιρότητας σχολίασε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει μιλήσει με την Κατερίνα Καινούργιου, μετά την παρεξήγηση για τις δηλώσεις της Κατερίνας για την εκπομπή Flashback αλλά και για το «τέλος» του Νίκου Μουτσινά.

«Περνάω πολύ όμορφα και το έχω ξαναπεί, ήταν από τις ωραιότερές μου συνεργασίες και με τον Νικόλα περάσαμε υπέροχα. Δεν έχω ενημέρωση για το αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Για τα αρνητικά σχόλια δεν θα σχολιάσω κάτι. Εμένα το αποτέλεσμα μου αρέσει, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο το περιεχόμενο. Ο καθένας τώρα έχει την άποψή του, αν όμως σε κάποιον δεν του αρέσει δεν μπορώ εγώ να του πω να το δει με το ζόρι», είπε αρχικά. 

Σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει με την Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις της για την εκπομπή FlashBack, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε: «Δεν είδα τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε, δεν μιλάμε και κάθε μέρα. Είπαμε ότι τα βρήκαμε αλλά όχι τόσο».  

Κλείνοντας, η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε και την επιλογή του Νίκου Μουτσινά να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, λέγοντας: «Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος, δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να λείψει από την τηλεόραση, αν αυτό όμως είναι η ανάγκη του το αντιλαμβάνομαι και το σέβομαι. Σαν τηλεθεάτρια όμως εμένα θα μου λείψει. Τον θεωρώ από τους πιο ταλαντούχους που έχουμε στην τηλεόραση». 

Read More

And More