Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση, δεν θα ήταν ωραίο»

Την Μαρία Ηλιάκη υποδέχτηκε την Τρίτη 4/7 ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό».

Η παρουσιάστρια σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά αλλά και στον λόγο που έχουν παρεξηγηθεί τα τελευταία χρόνια.

 «Δεν το έχω πει τι πραγματικά έχει συμβεί με εμένα και τον Νίκο. Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που με έχει πειράξει», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Και συνέχισε: «Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τις επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας. Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή…».

«Δεν τον κάλεσα στη βάφτιση γιατί θεώρησα ότι θα ήταν λίγο άβολο και για τους δυο μας. Έχουμε να βρεθούμε πολλά χρόνια από κοντά. Τι θα του έλεγα; Μια πρόσκληση, έλα στη βάφτιση; Δεν θα ήταν ωραίο. Δεν ξέρω αν θα δούλευα ξανά μαζί του. Ποτέ μη λες ποτέ», κατέληξε η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More