Μαρία Ηλιάκη για όλα: Η ζωή στο εξωτερικό, οι δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο Στέλιος Μανουσάκης

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα. Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Mega μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη, για τη μητρότητα αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

«Το συζητούσαμε να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε ότι θα κατηφορίσουμε με τον Στέλιο στην Ελλάδα, δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα εκεί. Και έγινε! Πολύ η εγκυμοσύνη ήταν… Εγώ την κατάλαβα, εννέα μήνες τον εμετό που έκανα δεν τον έχει κάνει άλλη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, είχαμε και lockdown δεν μπορούσα να το πω σε άνθρωπο. Στους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν Ελλάδα μόνη μου, επειδή δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήταν hardcore. 

Ήμουν πολύ cool στην εγκυμοσύνη, είχα άγνοια κινδύνου. Τόσο cool που στον πρώτο υπέρηχο, κοίταζα σαν χαμένη την οθόνη. Ο Στέλιος απόρησε μαζί μου! Δεν αισθανόμουν ψυχικά αυτά που έχω ακούσει από άλλες μητέρες. Έπαθα όμως όλα τα σύνδρομα που σε πιάνουν στην εγκυμοσύνη. Μόλις γεννήθηκε αυτό το πλασματάκι και το κράτησα στην αγκαλιά μου, συνειδητοποίησα ότι έγινα μαμά και συγκινήθηκα πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Για την ρουτίνα με το μωρό της, που είναι τριάμιση μηνών, δεν είπε πολλά: «Ξυπνάει στις 8 το πρωί και καμιά φορά μες στη νύχτα…» Η Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε πως περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της κάτι που φαίνεται από το πόσο έλαμπε το πρόσωπό της!

Read More

And More