Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές και το… στενό μαρκάρισμα της Καραβάτου

Η Μαρία Ηλιάκη δεν επέστρεψε μόνο στην Ελλάδα αλλά ετοιμάζεται πυρετωδώς και για την… τηλεοπτική της επιστροφή! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήρθε πριν λίγες μέρες στην πατρίδα και ξεκίνησε προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Μαρία Ηλιάκη την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα από την Ελβετία μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την νεογέννητη κόρη τους.

«Άστα έχω τρελαθεί με το μωρό! Έπρεπε να πάω στο Χόργκεν για να εκτιμήσω στην Ελλάδα. Ήταν στενό το μαρκάρισμα της Καραβάτου αλλά έχουμε την τάση… προς τη χώρα. Δεν θέλουμε να ζήσουμε για πάντα στα εξωτερικά. Είμαι τέλεια σαν μαμά! Η πιο καλή μαμά του κόσμου. Δόξα τω Θεό κοιμάμαι πέντε ώρες το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Βέβαια, η Μαρία Ηλιάκη δεν έμεινε και πολύ στην πρωτεύουσα καθώς εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στα Χανιά, τόπο καταγωγής του συντρόφου της. Η παρουσιάστρια – αν και Σεπτέμβρης – απολαμβάνει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές αλλά και δροσερές βουτιές στα καταγάλανα νερά της Κρήτης.

Πρώτο μπάνιο ☀️🏄🏼‍♂️🏊🏼για φέτος…κάτασπρη αλλά χαρούμενη

 

Read More

And More