Μαρία Ιωαννίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση στα 12 από καθηγητή και η εξομολόγηση για τις αμβλώσεις που έκανε

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family” και αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, εξομολογήθηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στην ηλικία των 12 από τον καθηγητή της, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε 4-5 αμβλώσεις στη ζωή της επειδή έβαζε σε προτεραιότητα την καριέρα της. 

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη: “Εγώ έκανα μία σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη που κράτησε λίγους μήνες. Ήταν δύσκολος άνθρωπος και άδικα τον “μουτζούρωσαν”, είμαι έξαλλη”. Και εγώ είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, παντού υπάρχουν αυτά…Έλεος!

Για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 12 από τον καθηγητή των μαθηματικών της: “Εμένα μου κόλλησε ο καθηγητής των μαθηματικών, όταν ήμουν 12 χρονών. Έκανα ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά, πήγαινα στο φροντιστήριο του και δεν υπήρχε σημείο του σώματός μου που να μην το πιάσει. Εγώ το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα και το είπα και στη μαμά μου. Δεν ξαναπάτησα εκεί”.

Για τις αμβλώσεις που έκανε και την απόφαση να κάνει εξωσωματική, όταν ήταν σε σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό: “Μετάνιωσα που δεν απέκτησα ένα παιδάκι. Είναι μια πληγή που αιμορραγεί. Είχα μείνει πολλές φορές έγκυος από τον Σεληνό. Έκανα 4 – 5 αμβλώσεις και τα έδιωχνα τα παιδιά γιατί ήμουν πολύ νέα και ήθελα να αφοσιωθώ στην καριέρα μου. Όταν ήμουν με τον Φρέντυ Γερμανό ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Πέτυχε η εξωσωματική, όμως αρρώστησε ο Φρέντυ. Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα τόσα παιδιά. Έκανα πολλά λάθη στη ζωή μου, γεμάτη λάθη είμαι. Και όλα αυτά για την καριέρα. Όλες έκαναν παιδί”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More