Μαρία Καλάβρια: «Κόλαφος» για Γιώργο Λιάγκα και Ανδρέα Μικρούτσικο – «Ας μαζευτούν και ας δουν τι έχουν κάνει οι ίδιοι»

Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε η Μαρία Καλάβρια, με αφορμή τα αρνητικά τους σχόλια για το «I’m a celebrity get me out of here», στο οποίο συμμετείχε και η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Καλάβρια που εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους κατέκριναν το παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε.

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Αν πιστεύει ο κύριος Λιάγκας ότι με το παιχνίδι αυτό ξεφτιλίζόμαστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω στην κοινωνία μας που μπορούν να ξεφτιλίσουν κάποιον, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Είμαι πολύ περίεργη να δω αν θα μπορούσε να βγει από το comfort zone του. Καλό είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λένε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Λάθος και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πολύ κακώς το έκρινε και είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία. Δηλαδή, θέλει να μου πει ότι, όταν το 2001 – αν θυμάμαι καλά – ήταν στο Big Brother, ήταν καλύτερο από το “Ι’m Celebrity”; Αυτό το ριάλιτι δε θα έπρεπε καν να παίζει. Άστοχο αυτό από τον κύριο Μικρούτσικο. Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει.

Θα πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση (Ανδρέα Μικρούτσικο) έχει πάει στο χειρότερο όλων των ριάλιτι.  Δε θα καθίσω εγώ να κρίνω ποιος ήταν, που ήταν, και που είναι σήμερα. Καλό θα είναι να μαζεύονται» πρόσθεσε η Μαρία Καλάβρια.

Read More

And More