Μαρία Κίτσου: «Είδα ότι χρειαζόμουν βοήθεια – Η ανάγκη να φροντίσω τον εαυτό μου με ώθησε στην ψυχοθεραπεία»

Η Μαρία Κίτσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα με αφορμή την παράσταση «Γέρμα» που πρωταγωνιστεί αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» και στον ρόλο της ως Ελένη Σταμίρη ο οποίος και της χάρισε μεγάλη επιτυχία. 

«Η Ελένη Σταμίρη αποτέλεσε έναν πολύ δυναμικό και κυριαρχικό χαρακτήρα και ήθελα να απεμπλακώ από αυτή την εικόνα και επανέλθω με κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Και προσέθεσε η ηθοποιός: «Επιστρέφω με την ελληνική εκδοχή του “Mother”, μία μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων», αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Κίτσου πέρασε σε προσωπικές εξομολογήσεις για την στιγμή που αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

«Είχα ανάγκη να φροντίσω τον εαυτό μου με ώθησε στο να ξανακάνω ψυχοθεραπεία. Είδα ότι χρειαζόμουν βοήθεια. Είμαι άνθρωπος που αλλάζει δύσκολα, άλλα θα αλλάξω όταν δω ότι κάτι με βλάπτει. Δεν μπορείς πεις εύκολα “έχω κατάθλιψη”, το στίγμα υπάρχει ακόμα», σχολίασε η Μαρία Κίτσου

«Και έμενα μου έχει συμβεί να μην το υπολογίσουν τόσο σοβαρά όσο αν είχα μία ασθένεια που να φαίνεται, είναι η ασθένεια της ψυχής. Η κοινωνία και ο πολιτισμός μας, μας οδηγούν σε άρρωστες καταστάσεις. Ο κόσμος δυσκολεύεται, πεινάει, υποφέρει», συμπλήρωσε αναφορικά με τις δυσκολίες της κοινωνίας η Μαρία Κίτσου.

Για το χαρακτηριστικό που θεωρεί ελάττωμά της αποκάλυψε: «Είμαι τελειομανής μέχρι αηδίας, “χαστουκίζω” τον εαυτό μου και θέλω να το δουλέψω».

Read More

And More