Μαρία Κωνσταντάκη: «Είχα σκεφτεί να κάνω μόνη μου ένα παιδί, αλλά έκανα ψυχοθεραπεία και μου πέρασε»

Η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN, “Έρωτας φυγάς”, βρέθηκε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα“, και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια και παιδιά αλλά και για την “αποκλήρωση” από τον πατέρα της, όταν του ανακοίνωσε πως θα γίνει ηθοποιός.

«Είχα πει εγώ ότι είμαι ανοιχτή σε σχέση υπό προϋποθέσεις; Φαντάζομαι θα εννοούσα να είμαι σε μια σχέση που στην ουσία δε θα έχει σημασία να είσαι συνέχεια με τον άλλον αλλά, να περνάς καλά, να μην καταπιέζεσαι. Δε με τρομάζει η δέσμευση αλλά, βαριέμαι… Το πολύ κοντά στις σχέσεις από κάποια ηλικία και μετά… Δε μου αρέσει να κάνω πράγματα από κεκτημένη ταχύτητα. Όταν είσαι και κάποιο διάστημα μόνος σου, έχεις φτιάξει ένα σύμπαν που είσαι μόνος σου, με τους φίλους σου, το κατοικίδιό σου, τις εκδρομές σου…» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

«Οι γονείς μου πλέον δε με πιέζουν να παντρευτώ. Το έχουν ξεπεράσει πλέον. Είχαν κάποιες ελπίδες στο παρελθόν αλλά πλέον δε νομίζω ότι έχουν καμία. Έχουν την ανιψιά μου, είναι 11,5 χρονών η Βρισηίδα, έχουν καλυφθεί σε αυτό το κομμάτι και τέλος πάντων δε μπορώ να κάνω οικογένεια για να είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο πατέρας μου με είχε αποκληρώσει γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός και να δουλέψω σε μπαρ. Είχα πάρει και μηχανάκι εκείνη την εποχή, του ήρθαν πολλά τα χτυπήματα» ανέφερε η Μαρία Κωνσταντάκη και συνέχισε,

«Με τα παιδιά έχω πάρα πολύ καλή σχέση, εξαιρετική. τα 27-28 είχα σκεφτεί ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δε σκεφτόμουν όμως τον σύντροφο. Σκεφτόμουν ότι θα το κάνω μόνη μου. Μετά έκανα ψυχοθεραπεία και αποφάσισα ότι δε θέλω ούτε παιδί. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ψυχοθεραπεία πριν κάνουν παιδί».

Read More

And More