Μαρία Κωνσταντάκη για Survivor: «Αν έμπαινα στο παιχνίδι θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα»

Η ανατρεπτική Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, για το κίνημα Me Too αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θα πήγαινε ποτέ στο Survivor.

«Δεν είναι στα πλάνα μου ένα παιδί. Θεωρώ ότι είμαι σε μία ηλικία που δεν έχω βιολογικά πολλά χρόνια μπροστά μου, οπότε θεωρώ ότι αν είχα μια τέτοια ανάγκη θα την είχα καλύψει», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, απαντώντας στο κατά πόσο την απασχολεί η μητρότητα. «Η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι στα πλάνα μου αν έβρισκα έναν άνθρωπο ο οποίος θα ήταν και αυτός υπέρ της υιοθεσίας» συμπλήρωσε η ίδια.

Αναφερόμενη στο ελληνικό #ΜeΤoo η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε: «Θα υπάρξει ένα όφελος από όλο αυτό, γιατί θα λειτουργήσει αποτρεπτικά. Σίγουρα πολλοί θα θορυβήθηκαν όταν έσκασαν αυτά τα περιστατικά και σκέφτηκαν «λες να είμαι ο επόμενος;» οπότε θεωρώ ότι θα περιοριστεί αυτό το φαινόμενο. Είχα ακούσει μιας κακοποιητικής σε ψυχολογικό επίπεδο συμπεριφοράς, όχι για πράξεις ποινικά διώξιμες. Υπήρχε φήμη ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν δύσκολοι και κακοποιητικοί».

Τέλος μιλώντας για το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε κάποιο τηλεοπτικό show ή reality, η Μαρία Κωνσταντάκη είπε: «Βγάζω το καπέλο στους ανθρώπους που πάνε στα show είναι πολύ ταλαντούχοι όλοι. Μου φαίνεται αδιανόητα στρεσογόνα διαδικασία και δεν έχω και δυνατότητες. Από όλα αυτά show δεν υπάρχει τίποτα».

 

Έχω δεχθεί πρόταση και από το Survivor, αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρό. Θα γινόμουν πολύ αντιπαθής. Μπορώ να γίνω τέρας και θα θα με σιχαινόταν όλη η Ελλάδα».

Read More

And More