Μαρία Κωνσταντάκη: “Το έχω κάνει κάτω από ένα άγαλμα στη Σταδίου” (video)

Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Κωνσταντάκη και παραχώρησε μια άκρως απολαυστική συνέντευξη! Η αγαπητή ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός του EASY 97,2 μίλησε άκρως χιουμοριστικά για τα προσωπικά της, μένοντας, μάλιστα, άφωνη από τις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη… σεξουαλική της ζωή!

«Αυτό συμβαίνει επειδή σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» δήλωσε η ηθοποιός, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρεται στη συνέχεια… στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ σε… νεκροταφείο! Όπως ήταν επόμενο, η Μαρία Κωνσταντάκη έμεινε αρχικά άφωνη…

“Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη… Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο!” απάντησε χιουμοριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα περίεργο γεγονός που της συνέβη πριν πολλά χρόνια. Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε ότι την έχουν απατήσει στο παρελθόν, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη! “Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Read More

And More