Η Μαρία Λόη μίλησε για την επιτυχία της στην Αμερική και το εστιατόριό της το οποίο σερβίρει ελληνική κουζίνα.
Η βραβευμένη σεφ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το’ Χουμε» και στον Χάρη Λεμπιδάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν νιώθω πληρότητα μόνο από τη δουλειά μου! Έχω πολύ ωραίο κόσμο γύρω μου, έχω τα παιδιά που μου κάνουν καλό για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα παιδιά που λέτε εσείς “με ειδικές ανάγκες”, εγώ τα λέω “τα παιδιά μου”», είπε αρχικά η Μαρία Λόη.
Για την επιτυχία που έχει το εστιατόριό της: «Δεν έχω δικό μου μενού, είναι αυτά που έκανα στο χωριό μου. Το πρώτο πράγμα που έρχονται και τρώνε οι μεγάλοι αστέρες είναι η φασολάδα και μετά το ψάρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μπει στο εστιατόριο και να μη φάει φακές. Ήταν και ο Μιχάλης Ψιλάκης, ο μόνος Έλληνας σεφ που πήρε αστέρι Michelin και υπάρχω κι εγώ», ανέφερε η Μαρία Λόη.
Τέλος, η βραβευμένη σεφ ενημέρωσε: «Είναι όμως πάρα πολλοί που λένε ψέματα. Δεν θα σου πω τα ονόματα τώρα, κάποια στιγμή θα τα πούμε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ