Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ σε ρόλο… έκπληξη!

Αναμφισβήτητα η Μαρία Μπακοδήμου είναι μία ταλαντούχα τηλεοπτική περσόνα… Και για ν΄ ακριβολογώ είναι μία χαρισματική περσόνα, μιας και το χάρισμα της επιοκοινωνίας έχει και άμεση είναι και έξυπνη και ετοιμόλογη είναι και χαριτωμένη όταν κι εφόσον θέλει και κυρίως; Διαθέτει ένα διαβολεμένο πνεύμα κι ένα χιούμορ απολαυστικό.

Ναι, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που έχουν καταφέρει να κυριαρχίσουν στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης, όχι λόγω… μπούκλας κι απόχρωσης οξυζενέ, αλλά λόγω ευφυίας και ικανότητας. Και πίστεψέ με λατρεμένη, δεν είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις στην ελληνική τηλεόραση.

Άλλωστε, καρατσεκαρισμένο, στην εγχώρια  tv καταξιώνεται η παρουσιάστρια που δεν μπορεί καν να μιλήσει, μιας και στις περισσότερες περιπτώσεις τα κανάλια ακολουθούν την λογική του… “μία εικόνα ίση με χίλιες λέξεις”.

Αποτέλεσμα; Οι ωραίες πολλές! Παρουσιάστριες και με την ακριβή έννοια της λέξης λίγες…

Γιατί ,όμως, σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί σου έχω ευχάριστα νέα. Η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφει οσονούπω στους δέκτες μας και μάλιστα; Αναλαμβάνοντας ρόλο-έκπληξη.

Η Μαρία αναλαμβάνει να μας παραδώσει κατ΄οίκον ερωτικά μαθήματα και για να μην παρεξηγηθώ, αναλαμβάνει χρέη… τηλε-προξενήτρας!

Ναι, επιστρέφει και… ντύνει, στολίζει, νοικοκυρεύει. Με άλλα λόγια η Μαρία είναι η οικοδέσποινα του νέου καθημερινού σόου του ΣΚΑΙ, “Power Of  Love”!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς το ταίρι του; Άραγε η δύναμη της αγάπης αρκεί για να δημιουργήσει κανείς τη σχέση που επιθυμεί; “Power of Love”, είναι το νέο ανατρεπτικό show που έρχεται στο ΣΚΑΙ για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που μας απασχολούν.

Έξι γυναίκες και έξι άντρες προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Σε ένα σπίτι φιλοξενούνται οι δυο ομάδες, σε ξεχωριστούς ,όμως, χώρους. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις με το αντίθετο φύλο, τα μέλη και των 2 ομάδων προσπαθούν να ξεχωρίσουν τον ιδανικό σύντροφο από τον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται.

Μια από τις βασικές ανατροπές του παιχνιδιού έγκειται στο ότι οι παίκτες περνούν 8 ώρες στο πλατό για τα γυρίσματα και τις υπόλοιπες ώρες του 24ώρου επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους.

Μέσα από τη ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών.

H Μαρία Μπακοδήμου, μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της στο “ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ”, επιστρέφει αυτή τη φορά καθημερινά στους δέκτες μας αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του πιο πρωτοποριακού show.

Ο ρόλος της  σημαντικός και πρωταρχικός στο παιχνίδι. Η παρουσία της γίνεται αισθητή σε κάθε επεισόδιο αφού σχολιάζει με τους παίκτες την καθημερινότητά τους και τους συμβουλεύει για θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις με το μοναδικό της τρόπο.

Ο ΣΚΑΙ – για άλλη μια φορά – πρωτοπορεί  εντάσσοντας στο πρόγραμμα του ένα καθημερινό reality σχέσεων. Μια ακριβή παραγωγή ανάλογη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί σε off peak ζώνη της Ελληνικής Τηλεόρασης…”

Read More

And More