Μαρία Μπακοδήμου-Φώτης Σεργουλόπουλος: Όχι… για πάντα φίλοι;

Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου… Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος! Δύο ξεχωριστές, χαρισματικές προσωπικότητες που αφού ενώθηκαν πρώτα με τα ιερά δεσμά της… φιλίας (κι όχι του γάμου), στη συνέχεια αποφάσισαν να ενώσουν και τις δυνάμεις τους στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης και κάπως έτσι; Έγραψαν την δική τους χρυσή ιστορία στα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Δύο άνθρωποι που όλοι όσοι τους αγαπούσαν και τους παρακολουθούσαν φανατικά, πίστευαν πως θα μείνουν μαζί… για πάντα!

Βλέπεις, φάνταζε αδύνατο ο Φώτης να βρεθεί ξαφνικά στους δέκτες μας χωρίς την Μαρία και η Μαρία χωρίς τον Φώτη!

Παρόλα αυτά, τα χρόνια πέρασαν, τα χιλιόμετρα τηλεοπτικού αέρα που βάδισαν ο ένας δίπλα στον άλλο ήταν χιλιάδες και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο ο Φώτης και η Μαρία πλέον να μην είναι μαζί. Να μην είναι μαζί, μετά το τέλος της συνεργασίας τους με το Star και το “Φ+Μ Live”!

Και κάπως έτσι επίσης ξεκίνησαν να γράφονται δεκάδες άρθρα και ρεπορτάζ, για το αν η φιλία του Φώτη και της Μαρίας περνάει κρίση, για το αν οι δυο τους εξακολουθούν να μιλάνε, για το αν βρίσκονται, για το τι μπορεί να έχει συμβεί κι έχουν απομακρυνθεί.

Η Μαρία Μπακοδήμου ,λοιπόν, βρέθηκε σήμερα στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα… Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Και φυσικά μίλησε και για τον Φώτη. Τον Φώτη της…

Τι είπε μεταξύ άλλων η Μαρία στη Φαίη;

«…Δεν έχουμε παρεξηγηθεί με τον Φώτη… Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Φώτη, για αυτά που είπε για το Power of love. Εγώ το αγαπάω και θα το ξανακάνω, θα γίνει και το δεύτερο και μετά τις γιορτές θα το ξανακάνω. Περιμένω να κατέβω τα σκαλιά του σπιτιού της αγάπης…

Δεν έχουμε τσακωθεί και μου κάνει εντύπωση που έχει γίνει όλη αυτή η παραφιλολογία. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και διαφοροποιούνται. Αγάπη και εκτίμηση υπάρχει στη σχέση μας και είναι κάτι το οποίο είναι δεδομένο.

Και σου ξανά λέω… Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι για κάτι που είπε ο Φώτης. Εμένα το “Power of Love” είναι μια εκπομπή που μου αρέσει, την αγαπάω, περιμένω να ξεκινήσει και πάλι.Ήταν ένα πράγμα που δεν με δυσκόλεψε καθόλου να το υποστηρίξω, ίσα ίσα που σε πολλές άλλες εκπομπές έχω αισθανθεί λίγο δύσκολα να βρεθώ.

Στα τελευταία χρόνια του “Φώτης και Μαρία Live” δυσκολεύτηκα. Αν εσύ μείνεις στο “Πρωινό” 20 χρόνια είσαι ο εαυτός σου, οπότε μπορείς και να επαναπροσδιορίζεσαι με τις χρονιές. Όταν είσαι ντουέτο και έχεις κάποιους ρόλους είναι δύσκολο να αλλάξουμε κι οι δυο ταυτόχρονα, οπότε πρέπει να γίνεις μια καρικατούρα για να υποστηρίξεις αυτό που ήσουν πριν. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στο ντουέτο..»

Τα όποια περαιτέρω συμπεράσματα δικά σου!

 

 

Read More

And More