Μαρία Μπακοδήμου για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου με αυτή την ερώτηση»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος της Βάσως Λασκαράκη στην εκπομπή Break του ΣΚΑΪ, η οποία και θα προβληθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Η εκπομπή «Γεια Σου» πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα από την αυριανή συνέντευξη, με την εξομολόγηση του παρουσιαστή για τον γιο του, Αναστάση.

«Με ρωτάνε “Τι νιώθεις για τον Αναστάση” και απαντάω “Δεν έχει καμία σχέση τι νιώθω εγώ για τον γιο μου, αυτός τι νιώθει για μένα”. Σκοπός είναι να ρωτήσετε τον Αναστάση και να σας πει τι έκανε ο πατέρας του, μετά από δέκα χρόνια. Αν πει τα καλύτερα τότε έχω καταφέρει τα πάντα, αν δεν το πει και πει “Δεν θέλω να τον ξέρω”, δεν κατάφερα τίποτα» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε η Βάσω Λασκαράκη ρώτησε τον παρουσιαστή, αν ο γιος του ασχοληθεί με την τηλεόραση όταν μεγαλώσει τι θα κάνει, με τον Γρηγόρη να ρωτάει με τη σειρά του ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έλεγαν την ειλικρινή άποψή τους στα παιδιά τους; «Ρε μπαμπά κάνω για παρουσιαστής;», Εσύ πρέπει να πεις την αλήθεια στο παιδί σου. Νιώθεις ότι δεν κάνει. Το λες ή δεν το λες;».

 

Η Μαρία Μπακοδήμου, ακούγοντας αυτή την ερώτηση, επηρεάστηκε έντονα και σχολίασε: «Σφίχτηκε το στομάχι μου με αυτή την ερώτηση. Νομίζω θα έλεγα την αλήθεια. Είναι δύσκολη αλλά πρέπει να την ξέρει».

Read More

And More