Μαρία Μπακοδήμου για Ηλία Ψινάκη: «Ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι με τη Λιόλιου ήταν στημένο, ο τρόπος του ήταν απαξιωτικός»

Τη δική της γνώμη για τον Ηλία Ψινάκη και τα όσα ο ίδιος είπε το βράδυ του Σαββάτου 27/4 στον τηλεοπτικό αέρα του J2US εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου το πρωί της Κυριακής 28/4 μέσα από την εκπομπή της.

«Ο Ηλίας κάπου το έχασε. Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του, και με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το #metoo και επίσης, δεν είχε κανένα λόγο να θυμώσει για την τοποθέτηση που είχε κάνει τότε η Μαίρη Συνατσάκη. Για μένα ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι που έκαναν τότε με την Κατερίνα Λιόλιου, καλόγουστο ή κακόγουστο όπως θέλει το κρίνει ο καθένας, ήταν στημένο, δεν υπήρξε κακοποίηση εκείνη τη στιγμή, το έχει πει και η ίδια. Αλλά έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο;» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αυτή η στάση του Ηλία δείχνει ότι το κράταγε… Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του; Ο Ηλίας είναι υπέρ των γυναικών, για όποιον τον ξέρει…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More