Μαρία Μπακοδήμου για Ναταλία Γερμανού: «Εμείς είμαστε παλιές, δεν έχουμε μεταξύ μας ανταγωνισμό»

Έντονα σχολιάστηκε το Σαββατοκύριακο ένα tweet της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έκανε μια αναφορά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», με αφορμή μια κριτική που δέχτηκε στα social media.

«Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, το πρωινό της Κυριακής 13/11 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας: «Θέλω να το παίξω τέρμα αλληλεγγύη! Είναι ένα tweet που μας έκανε η Ναταλία Γερμανού. Είναι μια χρήστις του Twitter που γράφει για μένα, «Για μένα χίλιες φορές το #Γεια σου από το #Καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά. Ίσως επειδή βρίσκονται στον ΣΚΑΪ» και απαντάει η Ναταλία Γερμανού, «Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου». Φιλενάδα σου έβαλα και καρδούλα μετά αλλά δεν το έχουμε».

Μετά το τέλος της εκπομπής η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ρωτήθηκε και το συγκεκριμένο περιστατικό και αποφεύγοντας να απαντήσει δήλωσε: «Η Ναταλία είναι φίλη, την αγαπώ και εμείς είμαστε και παλιές, δεν έχουμε μεταξύ μας ανταγωνισμό. Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο». 

 

 

Read More

And More