Μαρία Μπακοδήμου για την τηλεθέαση: «Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο»

Η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο Αλέξανδρος Ρούτας συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου, μετά το τέλος της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τις αλλαγές και το λεγόμενο live casting με αναγνωρίσιμα πρόσωπα που γίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές ή και προσθήκες. 

«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά. Όταν έχουμε δουλέψει κι έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που συμφωνήσαμε, κι εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε. Αν δεν είχαμε κάνει το καλύτερό μας και δεν είχαμε δουλέψει, εκεί θα ήταν κάτι πιο βαρύ για μένα» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Για τις αλλαγές της εκπομπής και το live casting, η παρουσιάστρια σχολίασε πως: «δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή και ενδεχομένως κάποια από αυτά, αν και εκείνα είναι διαθέσιμα, μπορεί και να μας ταιριάξουν. Δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικά».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Open:

Read More

And More