Μαρία Μπακοδήμου: Η βραδινή έξοδος με τον κούκλο γιο της και η αναφορά στον Φώτη Σεργουλόπουλο

Τη Μαρία Μπακοδήμου μαζί  με τον κούκλο γιο της, Άρη Αργυρόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης.

«Ο γιος μου είναι ο καλύτερος συνοδός. Σπουδάζει στην Ολλανδία κι έχω πάει μία φορά. Δεν πάω πολύ για να μην τους ενοχλώ. Έχουν τις σχολές τους και τη ζωή τους» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γεια σου», που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17/9 στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου μαζί μας. Ο τίτλος είναι “γεια σου” σκέτο. Η επικοινωνία έχει νόημα. Το Σαββατοκύριακο έχει άλλη ενέργεια, είναι πιο χαλαρό και έχει περισσότερο κόσμο στο σπίτι. Πάντα έχω αγωνία και άγχος. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από το J2US».

Η Μαρία Μπακοδήμου ρωτήθηκε και για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναϋπάρξουμε μαζί τηλεοπτικά».

Read More

And More