Μαρία Μπακοδήμου: Παρέμβαση του Αρναούτογλου στην εκπομπή της – «Δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς ρώτησα»

Η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Γειά σου», όπου μεταξύ άλλων έκανε μια μικρή αναφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού είπε: «Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά μια ερώτηση που μου είχε κάνει ο κ. Αρναούτογλου. Ότι αν εσύ έβλεπες έναν τραγουδιστή που θαυμάζεις να δουλεύει σε ένα εστιατόριο, ποιος θα ένιωθες. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί αλλά δεν το θεωρώ κακό το να δουλεύει ένας άνθρωπος. Κακό θεωρώ το να μην δουλεύεις ένας άνθρωπος».

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε χαρακτηριστικά πως «μου έκανε εντύπωση ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε ότι δεν θα έπρεπε να δουλεύει σε ένα μαγαζί γκαρσόνα γιατί κάποιος θα την έβλεπε και θα έλεγε «είσαι τραγουδίστρια». Όλο το Λος Άντζελες, γκαρσόνια είναι οι ηθοποιοί. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι της σόουμπιζ που, όταν δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν να ζήσουν. Οπότε θα πρέπει να βρουν και να κάνουν κάτι».

«Μου έχουν έρθει μηνύματα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή αυτά που ειπώθηκαν. Που είπε η Ελισάβετ ότι της είχε κάνει παρατήρηση, ή κάτι τέτοιο, όταν δούλευε σαν σερβιτόρα. «Μαρία μου, νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι ακριβώς ρώτησα γιατί Δεν είπα καθόλου υποτιμητικά ότι μπορεί να δουλέψει κάποιος τραγουδιστής σαν σερβιτόρος, ακριβώς το αντίθετο». Έχει δίκιο και την δέχομαι αυτή την εικόνα γιατί η αλήθεια είναι ότι και γω τον Γρηγόρη τον ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος που ούτε τη δουλειά φοβάται ούτε και θα ντρεπόταν για την οποιαδήποτε δουλειά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου ευχαριστώντας τον που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Read More

And More