Μαρία Μπεκατώρου: Αλλάζει τηλεοπτική στέγη!

Αυτή κι αν είναι είδηση! Η Μαρία Μπεκατώρου αλλάζει τηλεοπτική στέγη… Ναί, ναί λατρεμένη σου λέω αλήθεια. Τα… “χαρούμενα Χριστούγεννα” της ελληνικής τηλεόρασης είναι σε… μετακόμιση. Γιατί η Μαρία όπως σου έχω ξανά πει, είναι κανονικά “χαρούμενα Χριστούγεννα”.

Η παρουσιάστρια ,λοιπόν, αλλάζει στέγη, γιατί η ανάγκη την έκανε! Όχι, όχι μην πάει ο νους σου στο… κακό. Το κορίτσι δεν αλλάζει στέγη γιατί φεύγει από τον ΑΝΤ1. Άλλωστε που να πάει; Θα την… αφήσουν; Σκίζει φέτος με το “Still Standing”!

Λοιπόν, η Μαρία φεύγει από τα στούντιο ΚΑΠΑ, όπου και μέχρι πριν τις γιορτές γινόντουσαν τα γυρίσματα του καθημερινού, τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, ανοίγει πανιά για τα στούντιο “Καραμάνος” στο Ίλιον, όπου κι από εδώ και στο εξής θα γίνουν το νέο της τηλεοπτικό σπίτι.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στον “Party Fm 104” και στην αφεντιά μου και στο Σωτήρη Καραμίντζα, αλλάζει τηλεοπτική γειτονιά, γιατί το πλατό στο οποίο γυριζόταν το “Still Standing”, θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα ενός εκ των fresh παραγωγών, που ετοιμάζει αυτή την εποχή το κανάλι και θα “προσγειωθούν” στους δέκτες μας τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αυτές τις ημέρες ακυρώθηκαν κι όλα τα προγραμματισμένα γυρίσματα παιχνιδιού… Μετακόμιση γαρ!!!!!!!

 

Read More

And More