Μαρία Μπεκατώρου: «Εάν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Αρναούτογλου ή τον Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο»

Η Μαρία Μπεκατώρου προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε και την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό: «Οι σχέσεις που δημιουργούν κακό στην καθημερινότητα επαγγελματιών, πρέπει να λήγουν με ωραίο τρόπο. Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού ήταν υγιής από τη στιγμή που δεν περνούσε καλά. Η χημεία 2 συνεργατών φαίνεται από το πρώτο meeting, πριν βγει στον αέρα η εκπομπή. Η τηλεοπτική συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν έχουν ξαναβρεθεί, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τον Νίκο Μουτσινά. Ποιον θα… διάλεγε η Μαρία Μπεκατώρου;

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με βοήθησε πολύ, δεν θα ξεχάσω τη συνεργασία μας. Είναι πάντα εκεί για μένα, μου στέλνει μηνύματα, τον αγαπώ και με αγαπάει. Ο Γρηγόρης κάνει καλύτερη δουλειά μόνος του, χειρίζεται το παιχνίδι καλύτερα», τόνισε.

Αποκάλυψε ωστόσο ότι, «εάν είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη ή τον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο».

 

Read More

And More