Μαρία Μπεκατώρου: “Είμαι σε ένα κομβικό σημείο – Σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου”

Στο The 2night Show της Τρίτης, ο  Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τη  Μαρία Μπεκατώρου. Η λαμπερή παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar – Αll Star» δηλώνει υπερήφανη που είναι μέρος αυτού του show και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μετά το «Still Standing» και την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών γυρισμάτων για αυτή την χρονιά.

Ο Γρηγόρης ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντας στη Μαρία: “Πόσο όμορφη είσαι… τελειώνει και το συμβόλαιο”…

Για το Still Standing: Νιώθω ότι ολοκληρώνεται αλλά δεν έχω επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ότι τελειώνει. Θα το έκανα μόνο αν ήταν λίγο προστατευμένο με αλλαγές. 

Για το YFSF All Star: Είμαι περήφανη που κάνω αυτό το show. Γίνεται με χαρά και αγάπη και είναι ένα οικογενειακό σόου, Θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου.

Για την καριέρα της στην τηλεόραση: Είναι κομβικό το σημείο στην πορεία μου. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα είναι ψυχαγωγία. Όταν με σατίριζαν μου άρεσαν πάρα πολύ. Το περίμενα πως και πως. Ο Βαγγέλης Περρής  με έμαθε από ένα φανατικό μου τηλεθεατή στο Τηλε – άστυ που του έστειλε κασέτα και του είπε να με προσέξει. Δεν θέλω να κάνω πρωινό. Θέλω χαρά… Να κάνω κάτι με χαρά

Είμαι ευκολόπιστη, αλλά μετά από τόσα χρόνια, έχω πονηρευτεί. Όταν με βλέπω τις Κυριακές στο YFSF, συγκινούμαι. Ειδικά την πρώτη φορά έκλαιγα. Προσπαθώ πάντως να μην πετάω στα σύννεφα.

Θα ήθελα να είμαι στον Ant1. Θέλω να είμαι κάπου που νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό το θέλω και στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου. “Θέλω να πω” είπε η Μαρία “ότι στις αρχές όταν δεν πήγαιναν καλά τα νούμερα με πήρες τηλέφωνο και μου έλεγες να μη νοιάζομαι και θα το θυμάμαι αυτό” είπε η Μαρία στον Γρηγόρη

Read More

And More