Μαρία Μπεκατώρου: Η άρνηση on camera να μιλήσει για τον Αλέξη Γεωργούλη

Τη Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη.

Η παρουσιάστρια του “The Chase” αποκάλυψε πως η εκπομπή της έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δηλώνοντας ιδιαιτέρως χαρούμενη για τη συνεργασία αυτή ωστόσο όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα που έχει προκύψει με τον Αλέξη Γεωργούλη τις τελευταίες ημέρες αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο και αποχώρησε.

«Θα συνεχίσει το “The Chase” και του χρόνου. Δεν έχουμε πει πολλά πράγματα για την επόμενη σεζόν. Θα κάνω συζητήσεις πιστεύω. Είμαι ευχαριστημένη με τη συνεργασία μας από την αρχή που ξεκινήσαμε, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είναι ένα παιχνίδι που αγάπησε ο κόσμος, το αγαπήσαμε πρώτα εμείς, το παλέψαμε και χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Να ξαναγίνει το Your Face Sounds Familiar. Μακάρι να ξαναγίνει, πιστεύω ότι μπορεί να ζήσει για χρόνια στην ελληνική τηλεόραση το YFDF. Είναι ένα πρότζεκτ που μου λείπει πάντα, το έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Είναι από τα πράγματα που έχω κάνει και με έχουν στιγματίσει και χαρακτηρίσει αλλά, οι καιροί αλλάζουν, η τηλεοπτική ζωή προχωράει οπότε προχωράμε κι εμείς και προσαρμοζόμαστε. Τη Ζέτα Μακρυπούλια σε ό,τι και να κάνει τη βλέπω υπέροχη. Της έχω αδυναμία» πρόσθεσε στη συνέχεια αναφερόμενη στα σενάρια που θέλουν το YFSF να επιστρέφει με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος θέλησε να τη ρωτήσει σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη με την ίδια, ωστόσο, να αρνείται ευγενικά να απαντήσει.

Να σου θυμίσουμε ότι Μαρία Μπεκατώρου και Αλέξης Γεωργούλης συνεργάστηκαν στο YFSF, όταν ο ηθοποιός είχε βρεθεί στην κριτική επιτροπή του σόου του ΑΝΤ1.

Read More

And More