Μαρία Μπεκατώρου: Κι ,όμως, πάει σε άλλο κανάλι!

Ένα… Μαράκι είναι λίγο, πολύ λίγο! Ποιο Μαράκι; Μα φυσικά η Μαρία Μπεκατώρου που δεν είναι απλά το Μαράκι της διπλανής μας πόρτας, αλλά το Μαράκι όλων μας! Και είναι το Μαράκι στο οποίο δεν σου κρύβω λατρεμένη, πως έχω αδυναμία, γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και πραγματικά ένας κανονικός άνθρωπος, που έχει καταφέρει να βρίσκεται στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και να μην έχει πάθει… μετάλλαξη, να μην έχει… μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο και να εξακολουθεί να είναι η Μαρία και… να είναι καλά! Να πατά γερά στη γη και να μην θεωρεί πως τα πάντα γυρίζουν γύρω της. Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεσαι μπροστά από τα φώτα και να μην χάνεις τον εαυτό σου… Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεσαι μπροστά από την κάμερα και να μην την… ψωνίζεις!

Η Μαρία ,λοιπόν, μαθαίνω πως αποφάσισε να κάνει ένα τηλεοπτικό… παραστράτημα. Αποφάσισε να επισκεφθεί κι άλλες τηλεοπτικές γειτονιές.

Κι επειδή είναι περίεργοι οι τηλεοπτικοί καιροί και… πονηροί, όχι δεν αποφάσισε να κάνει τηλεοπτική επίσκεψη μεταγραφικού χαρακτήρα. Αποφάσισε να κάνει μία επίσκεψη φιλικού χαρακτήρα.

Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου ,λοιπόν, η Μαρία δέχτηκε πρόταση-πρόσκληση από το Open. Δέχτηκε πρόταση να βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά την Πέμπτη το μεσημέρι έτσι… “Για την παρέα”.

Και φυσικά θα πάει! Και φυσικά οι δυο τους θα είναι χάρμα οφθαλμών, μιας και θα συζητήσουν πολλά, θα καταθέσουν την δική τους αλήθεια και εννοείται πως θα γελάσουν και πολύ…

 

Read More

And More