Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για το πώς πληγώθηκε στην τηλεόραση, για τι έχει μετανιώσει πολύ, για την πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ και για την σχέση ζωής με την Υβόννη και τον Αντώνη Ρέμο.

«Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: «να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου; Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία» αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

«Έχει τύχει να μπει ο μπαμπάς μου σε ένα μαγαζί που δεν με άφηνε να πάω, να με ψάχνει κι εγώ να μπω κάτω από τον dj. Η μαμά μου έκανε πολλές αποβολές παιδιών πριν από μένα, και έχασε και παιδί μετά από μένα. Είμαι κατά κάποιο τρόπο το δώρο τους από τον Θεό. Μου λείπουν οι στιγμές μας με τον μπαμπά μου στην Κεφαλονιά. Μου λείπει που με περίμενε να φτάσω σπίτι και που μαζεύαμε τα σύκα κάθε καλοκαίρι», δήλωσε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη μιλώντας για την οικογένειά της.

«Η ζωή ήθελε να μας ενώσει με την Υβόννη Μπόσνιακ. Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος που θα φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να με σώσει και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Η πιο ωραία περιπέτεια που έχω ζήσει με την Υβόννη ήταν, η γέννηση της (κόρης της) Ελένης. Η στιγμή που τρέξαμε μέσα στο χειρουργείο για να δούμε το μωρό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εγώ δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Η Ελένη είναι παιδί μου», αποκάλυψε.

 

Για την μητρότητα η Μαρία Μπεκατώρου, υπογράμμισε πως «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, με πίεζε, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση για παιδί. Μετά σταμάτησα να το λέω».

Read More

And More