Μαρία Μπεκατώρου: Μόνιμη κάτοικος στο κανάλι του Αμαρουσίου και του χρόνου!

Δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει για ακόμα μία χρονιά. Η Μαρία Μπεκατώρου παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί κρούσεις από ανταγωνιστικά κανάλια, προκειμένου η νέα σεζόν να την έβρισκε σε ολοκαίνουργια τηλεοπτικά λημέρια, όχι τελικά είπε να κάτσει… φρόνιμα και παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα “χαρούμενα Χριστούγεννα” της ελληνικής τηλεόρασης που φέτος έκαναν το θαύμα τους και έδωσαν το… φιλί της ζωής στη καθημερινή, απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, θα βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη κι από Οκτώωρη. Άλλωστε, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας που έχει υπογράψει η παρουσιάστρια με το κανάλι, είναι ακόμα σε ισχύ.

Το απόλυτο ,λοιπόν, φετινό αουτσάιντερ του καναλιού που εξελίχθηκε σε φαβορί, δεν κάνει τηλε-απιστίες. Και ναι, ήταν αουτσάιντερ, γιατί κανείς δεν περίμενε πως η Μαρία με το “Still Standing”, σε αυτή τη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη, θα κατάφερνε να φέρει τα πάνω-κάτω και να ταρακουνήσει στους πίνακες τηλεθέασης, ακόμα και τον… μετρ του είδους, Χρήστο Φερεντίνο.

Με άλλα λόγια, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας για ακόμα ένα χειμώνα τι άλλο; Το “Still Standing” φυσικά, μιας και αναμφισβήτητα αυτή τη σεζόν τα κατάφερε και… στάθηκε όρθια, την ώρα που σχεδόν τα πάντα γύρω της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, γκρεμιζόντουσαν.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου!

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, με σήμα κατατεθέν την ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό και με προβολή σε 20 χώρες, ολοκλήρωσε για φέτος τα γυρίσματά του στον ΑΝΤ1. Θα είναι όμως μαζί μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, να παρουσιάζει το Still Standing, το  gameshow που ήρθε φέτος πρώτη φορά, στις οθόνες μας, για να φρεσκάρει τις γνώσεις μας και να γεμίσει τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές, όταν στις λάθος απαντήσεις οι παίκτες… έχαναν κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια τους και έπεφταν στο «κενό».

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Still Standing, η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε σχετικά:

«…Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την παρουσίαση του Still Standing και την επόμενη σεζόν και που το αγάπησε ο κόσμος όσο το αγάπησα και εγώ. Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε και του χρόνου, μαζί, μέχρι τελικής πτώσης, σε ένα ανανεωμένο, χαρούμενο και συναρπαστικό Still Standing! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές για την αγάπη τους και που στηρίζουν τα τηλεοπτικά μου όνειρα»…”!

To “Still Standing” σε νούμερα για τη σεζόν 2017-2018:

  • Συνολικά συμμετείχαν 1.670 παίκτες
  • Προβλήθηκαν 178 επεισόδια
  • Χρειάστηκαν 7.942 ώρες γυρισμάτων
  • Η καταπακτή άνοιξε συνολικά 1.198 φορές…

Read More

And More